Utveckla din verksamhet med Rent and Travel

Rent and Travel gör det enkelt att ge sig ut på vägarna i en högkvalitativ husbil. Uthyrningskonceptet är framtaget av tyska Knaus Tabbert Group som även tillverkar husvagnar och husbilar av bland annat varumärkena Knaus, Tabbert, Weinsberg och Morelo. I Sverige drivs projektet tillsammans med generalagenten Bergholm från Kristinehamn, ett företag med närmare 30 års erfarenhet från fritidsbranschen.

Upplägget är enkelt, både för dig som uthyrare och för den som vill hyra ett fordon.

Rent and Travel
Vad är Rent And Travel?

Nyttja era resurser

För dig kan Rent and Travel vara ett sätt att utveckla din befintliga verksamhet, bredda säsongsverksamheten eller nyttja en oanvänd uppställnings- eller garageyta. Med Rent and Travel kan du erbjuda allt från smidiga och kompakta husbilar för aktiva äventyr till större bilar för familjeutflykter. För att göra det så bra, enkelt och tryggt som möjligt för kunderna och för dig som uthyrare erbjuder vi en paketlösning med bland annat utbildning, försäkring och bokningsprogram. Läs mer om detta under Tryggt & enkelt.

För att vara aktuell som uthyrare för Rent and Travel behöver du bland annat ha en inhägnad parkering och tillgång till tvättanläggning för husbil året om.

Tillsammans ger vi våra kunder en riktigt härlig Rent and Travel-upplevelse!