Priser

Vi har husbilar för så väl ensamresande som familjer. Samtliga husbilar är moderna och välutrustade med de vanligaste bekvämligheterna och kommer från ledande tillverkare som Knaus och Weinsberg.

Family
Säsong Weekend (tors-mån) Vecka
Lågsäsong (nov-mars) Från 5.990 kr Från 7.900 kr
Mellansäsong (apr-maj/sep-okt) Från 6.990 kr Från 11.900 kr
Högsäsong (jun-aug) - kr Från 17 000 kr
City
Säsong Weekend (tors-mån) Vecka
Lågsäsong (nov-mars) Från 5 500 kr Från 7 500 kr
Mellansäsong (apr-maj/sep-okt) Från 5 990 kr Från 10 900 kr
Högsäsong (jun-aug) - kr Från 14 900 kr
Lyx
Säsong Vecka
Lågsäsong (nov-mars) Från 26 500 kr
Mellansäsong (apr-maj/sep-okt) Från 26 500 kr
Högsäsong (jun-aug) Från 35 000 kr

Ingår alltid

För att er resa ska vara så bekväm och enkel som möjligt har vi rikligt utrustade fordon med campingmöbler, markis, cykelställ, köksutrustning, gasoltub, och mycket mer.

Husdjur

Det finns självklart möjlighet att ta med ert husdjur på er husbilssemester. Detta kräver att man väljer tillvalet "Slutstäd interiör".

Tillval

Gör er resa extra bekväm. Vi har en mängd tillval som kan väljas till vid bokningen. Exempelvis, sängkläder badlakan och handduk, invändig städning och skadekostnadsreducering.

Du har möjlighet att hämta upp husbilen på flera orter i sverige!

Rent and Travel har upphämtningsställen på ett flertal orter runt om i Sverige. Allt för att du så bekvämt som möjligt ska kunna välja en upphämtningsort som passar just dig. Vi finns i nära anslutning till landets flygplatser, men också utspritt på fler geografiskt viktiga platser. Lista på alla upphämtningsställen hittar du här.

Försäkring

En grundläggande helförsäkring ingår alltid som skyddar er och husbilen. Självrisk 10 000 SEK sänks till 5 000 SEK vid tillägg för skadekostnadsreducering. För samtliga villkor kan du läsa mer här.

Trygghet

Vi finns här för er både före och under resan. Ring eller maila oss om ni har frågor eller funderingar om er bokning. Assistans och mobilitet. Alla husbilar har assistans och mobilitetsgaranti om det skulle hända något på resan. Allt för er trygghet. Vid upphämtning av husbilen får ni en grundlig genomgång av bilens funktioner och hantering.