Rent And Travel-upplevelsen

För oss är det viktigt att ni känner er trygga i att erbjuda en genuin Rent and Travel-upplevelse till era kunder. Vårt mål är att alla ska få samma upplevelse, säkerhet och trygghet, oberoende av vilken uthyrningsstation de besöker. Därför har vi tagit fram Rent and Travel Academy – ett unikt utbildningsprogram för alla våra partners. Utbildningen täcker kundvård, fordonskunskap samt information om administrationsverktyg, försäkringar och säkerhet. Som Rent and Travel-partner behöver ni även genomgå Biluthyrarnas utbildning för att uppfylla Transportstyrelsens krav för yrkesmässig uthyrning.

Bokningsprogam

Rent and Travel använder ett egenutvecklat bokningssystem som förenklar din vardag. Här administreras bokningar, förfrågningar och kunduppgifter samtidigt som det är en plattform för intern information. Systemet är molnbaserat för att möjliggöra ett mobilt och smidigt användande. Alla bokningar sker via webbmodulen. I bokningssystemet finns även möjlighet till uppföljning och statistik, nyckeltal och historik. Bokningssystemet gör det enkelt för dig som uthyrare att ha full kontroll över hela affärsflödet.

Service och underhåll

Vi har ett starkt nätverk av auktoriserade serviceverkstäder runt om i hela landet. De har gedigen erfarenhet och erbjuder genom Rent and Travel en central ”First line support” till er som uthyrningsstation. På så sätt blir det enkelt att få hjälp med allt, stort som smått. Om någon del behöver bytas ut ersätter våra verkstäder den med godkända märkesdelar. Med Rent and Travel-koceptet får ni service på högsta nivå!

Försäkring

För alla husbilar som hyrs ut via Rent and Travel ingår en försäkring för körning inom Europa och länder med grönt kort. Försäkringen är omfattande och om olyckan är framme har vi egna handläggare som hanterar skadorna. Med egna skadeverkstäder runt om i landet tar vi hand om er skada och reparerar så att ni kan ha husbilen i drift igen så som möjligt.

Finansiering

Vi har tagit fram ett leasingerbjudande som innebär ett helhetskoncept för högkvalitativa husbilar från ledande tillverkare i Europa. Paketeringen inkluderar fordonet – fullt utrustat för avfärd – försäkring, bokningsprogram, fabriksgaranti, assistans och support.