Utveckla din verksamhet med Rent and Travel

Rent and Travel gör det enkelt att ge sig ut på vägarna i en högkvalitativ husbil. Uthyrningskonceptet är framtaget av tyska Knaus Tabbert Group som även tillverkar husvagnar och husbilar av bland annat varumärkena Knaus, Tabbert, Weinsberg och Morelo. I Sverige drivs projektet tillsammans med generalagenten Bergholm från Kristinehamn, ett företag med närmare 30 års erfarenhet från fritidsbranschen.

Upplägget är enkelt, både för dig som uthyrare och för den som vill hyra ett fordon.

Rent and Travel
Rent and Travel

Nyttja era resurser

För dig kan Rent and Travel vara ett sätt att utveckla din befintliga verksamhet, bredda säsongsverksamheten eller nyttja en oanvänd uppställnings- eller garageyta. Med Rent and Travel kan du erbjuda allt från smidiga och kompakta husbilar för aktiva äventyr till större bilar för familjeutflykter. För att göra det så bra, enkelt och tryggt som möjligt för kunderna och för dig som uthyrare erbjuder vi en paketlösning med bland annat utbildning, försäkring och bokningsprogram. Läs mer om detta under Tryggt & enkelt.

För att vara aktuell som uthyrare för Rent and Travel behöver du bland annat ha en inhägnad parkering och tillgång till tvättanläggning för husbil året om.

Tillsammans ger vi våra kunder en riktigt härlig Rent and Travel-upplevelse!

Rent And Travel-upplevelsen

För oss är det viktigt att ni känner er trygga i att erbjuda en genuin Rent and Travel-upplevelse till era kunder. Vårt mål är att alla ska få samma upplevelse, säkerhet och trygghet, oberoende av vilken uthyrningsstation de besöker. Därför har vi tagit fram Rent and Travel Academy – ett unikt utbildningsprogram för alla våra partners. Utbildningen täcker kundvård, fordonskunskap samt information om administrationsverktyg, försäkringar och säkerhet. Som Rent and Travel-partner behöver ni även genomgå Biluthyrarnas utbildning för att uppfylla Transportstyrelsens krav för yrkesmässig uthyrning.

Bokningsprogam

Rent and Travel använder ett egenutvecklat bokningssystem som förenklar din vardag. Här administreras bokningar, förfrågningar och kunduppgifter samtidigt som det är en plattform för intern information. Systemet är molnbaserat för att möjliggöra ett mobilt och smidigt användande. Alla bokningar sker via webbmodulen. I bokningssystemet finns även möjlighet till uppföljning och statistik, nyckeltal och historik. Bokningssystemet gör det enkelt för dig som uthyrare att ha full kontroll över hela affärsflödet.

Service och underhåll

Vi har ett starkt nätverk av auktoriserade serviceverkstäder runt om i hela landet. De har gedigen erfarenhet och erbjuder genom Rent and Travel en central ”First line support” till er som uthyrningsstation. På så sätt blir det enkelt att få hjälp med allt, stort som smått. Om någon del behöver bytas ut ersätter våra verkstäder den med godkända märkesdelar. Med Rent and Travel-koceptet får ni service på högsta nivå!

Försäkring

För alla husbilar som hyrs ut via Rent and Travel ingår en försäkring för körning inom Europa och länder med grönt kort. Försäkringen är omfattande och om olyckan är framme har vi egna handläggare som hanterar skadorna. Med egna skadeverkstäder runt om i landet tar vi hand om er skada och reparerar så att ni kan ha husbilen i drift igen så som möjligt.

Finansiering

Vi har tagit fram ett leasingerbjudande som innebär ett helhetskoncept för högkvalitativa husbilar från ledande tillverkare i Europa. Paketeringen inkluderar fordonet – fullt utrustat för avfärd – försäkring, bokningsprogram, fabriksgaranti, assistans och support.