Röster från semesterfirare

När vi skulle åka på ett bröllop med begränsade boendemöjligheter var Rent and Travel en utmärkt lösning! Vi bodde bekvämt och det var så smidigt att allt var klart direkt när vi kom fram, inget tält behövde sättas upp och packningen var redan på plats.

Emma och Joacim
Göteborg

 

Läs mer

Anders & Kristina Para Agolity i en husbil från Rent & Travel

Vi vill tacka för ert fantastiska bemötande och hjälpsamhet. Vid första kontakten förklarade vi våra behov av en husbil vi kunde frakta en elrullstol i. Husbilen fungerade utmärkt och det var perfekt att kunna stanna för fika, lunch, vila och övernattning när det passade under resan.

Anders & Kristina
Åmål

 

Läs mer

Röster från semesterfirare

”En av de absolut största fördelarna med att hyra husbil är flexibiliteten tycker vi. Det enda man måste hålla sig till är tid och plats för upphämtning och lämning av husbilen.”

Eva med familj
Göteborg

 

Läs mer

Röster från semesterfirare
”Mina barn älskar djur och natur. Att bo på semesterhotell känns inte rätt för oss, men tack vare möjligheten att hyra husbil är vi också snart på semesterresa – och kan med lust och efter humör erövra världen.”
Familjen Müller
München
Röster från semesterfirare
”Vi gillar att resa, men den eviga planeringen med flyg och boende är påfrestande. Tack vare Rent and Travel har vi blivit vana campare. Det är bara att sätta fingret på kartan och ge sig iväg. Den mest avkopplande semestern någonsin.”
Julia och Florian
Freiburg
Röster från semesterfirare
”Och vet ni vad det bästa var – det var bara att boka och sen ge sig iväg. Bokningen gick väldigt lätt, tack vare konceptet Rent and Travel. Vi planerar redan nu för vad vi ska upptäcka nästa år.”
Caro, Lisa och Michael
Berlin