Alla fördelar som följer med en husbilsemester

Bokningen är gjord och väskorna packade. När du kommer till uthyrningsstationen är allt förberett och ditt fordon står redo för avfärd. Innan det bär av får du i lugn och ro en genomgång av husbilens utrustning och funktioner, så att du kan känna dig som hemma. Med Rent and Travel får du alla fördelar som följer med en husbilsemester – friheten, tillgängligheten och tryggheten – samtidigt som du alltid är välkommen att kontakta oss om det uppstår några frågor.

Oavsett om du planerar för en aktiv helg i fjällen, en vecka på Gotland eller bestämmer riktning vid nästa korsning har vi husbilen för dig och ditt sällskap. Hos oss väljer du bland allt från smidiga och kompakta husbilar till rymliga bilar med plats för mer.

Rent and Travel
Rent and Travel

Den bästa möjliga husbilsupplevelsen

Rent and Travels uthyrningsstationer runt om i landet gör det enkelt och nära att påbörja din nästa reseupplevelse. Alla stationer arbetar enligt samma koncept som gör det bekvämt, enkelt och tryggt för dig. Vi har tänkt på allt för att din resa ska bli den bästa och har flera samarbetspartners som bidrar till din reseupplevelse. Skulle du behöva komma i kontakt med en verkstad under resan har vi även flera serviceverkstäder längs vägen.

Oavsett om du drömmer om en egen husbil i framtiden eller föredrar att hyra, erbjuder Rent and Travel den bästa möjliga husbilsupplevelsen.